Om os:

Botler er en app, der gør livet sjovere for café-gæster. Med Botler bliver det lettere og hurtigere at bestille og betale for mad og drikkevarer på din favoritcafé, så du får mere tid til at koncentrere dig om dem, du følges med.

Appén blev lanceret i begyndelsen af 2017 og efter end vellykket prøveperiode, er det nu muligt at tilknytte Botler til alle de caféer, der måtte ønske det. Hvis du kender en café, der burde have Botler, kan du tippe os her.

Allerede nu har Botler de vigtigste funktioner. Du kan få adgang til menukortet i samme øjeblik, du ankommer til caféen, du kan bestille, hvad du ønsker, og du kan betale via mobilepay. Men på sigt skal Botler kunne mere end det. Planen er nemlig, at Botler også skal være din foretrukne kompagnon, når der skal bestilles bord, ligesom det også bliver muligt at bestille mad ud af huset.

Samtidig vil Botler give caféerne mulighed for at forkæle de faste kunder lidt ekstra. Der bliver nemlig mulighed for at oprette et loyalitetsprogram, hvor du som stamkunde kan opnå ekstra fordele.

Med Botler er det slut med at vente på menukortet, slut med ventetid, før man kan afgive sin bestilling, og slut med at vente på regningen. Til gengæld får du hurtig, nem og effektiv service. Hver gang.