Botler på dine hotelværelser

Lad Botler klare bestillingen og betalingen på jeres hotel, uanset hvor gæsten befinder sig!

Tilbyd dine gæster et digitalt drinks- og menukort som de kan benytte uanset hvor de befinder sig. Botler kan bruges hvad end der er tale om bestilling af mad i restauranten, eller en god drink i loungen. Botler egner sig også særdeles godt til roomservice. Ikke flere bøvlede processer med, at ringe ned til receptionen for at blive stillet om til restauranten og derfra bestille. Med Botler kan gæsten altid ved få klik bestille fra deres telefon og få det hele leveret til værelset.

Ved at benytte et digitalt menukort kommer jeres fantastiske udvalg af mad og drinks til live. Indsæt flotte billeder af de retter og drinks som I tilbyder og lad gæsten blive fristet af den flotte anretning. Indsæt nemt nye drinks eller retter. Ved få klik er jeres menukort opdateret hos alle jeres gæster. Det bliver altså ikke nemmere!

Giv jeres kunder en ekstraordinær service og forøg jeres omsætning ved, at jeres menukort altid er lige ved hånden. Spar resurser ved, at kunden selv håndtere bestilling og betalingen via sin smartphone. Vi står klar til at hjælpe jer!

Hvordan virker det?

God service og effektiv ekspedition

Bestil & betal

Gæsten udfører deres bestillig via jeres nye digitale menukort. Herefter klare de nemt betalingen igennem Botler med enten betalingskort eller MobilePay!

Ordre & udførelse

I modtager ordren i MyBotler. Bestillingen opdeles således at drikkevarer bliver sendt direkte til barområdet og madvarer direkte til køkkenet. Nemt & enkelt!

Udlevering

Gæsten vælger nemt imellem et værelse, et bord eller et område ved bestilling. I ved derfor altid hvor ordren skal leveres!

Kontakt os

Bestil et forpligtigende møde. Så kommer vi og fortæller jer om en skræddersyet løsning til jeres behov. Kontakt os her!