Om os

Hvordan blev Botler til?

 

Ideen om Botler startede på en brætspillecafe i hjertet af København, hvor Joachim Dittman og Morten Lahrmann sad i gode venners lag og spillede brætspil. Til en hver hyggelig lejlighed hører der ofte god forplejning til og det var netop her, behovet for en Botler opstod. Det blev nemlig til et stort irritationsmoment at skulle være ”den” som hentede nye forfriskninger, idet man skulle forlade selskabet og den gode stemning. Samtaleemnet blev derfor hurtigt om en smartere løsning og Joachim som på daværende tidspunkt læste på IT-Universitetet i København blev hurtig enig med sig selv om, at det kunne gøres smartere via en app.

Botler blev lanceret i begyndelsen af 2017 hos Bastard Cafe i København. Efter en vellykket testperiode blev det officielt, at Botler var kommet for at blive. Botler har med tiden udviklet sig til en mere avanceret app og kan i dag anvendes af cafeer, restauranter, natklubber og hoteller.

Vi forsøger hele tiden at nå nye højder med Botler. For os er det meget vigtigt, at vi skaber gode resultater sammen med vores partnere. To af vores vigtigste fokusområder er at hjælpe med at skabe bedre salgsresultater og resursebesparelser igennem stabile innovative løsninger. Vi forsøger altid at være meget tæt på vores samarbejdspartnere, så vi hele tiden er bevidste om deres behov og hvordan vi fremadrettet skal hjælpe dem. Udviklingen af Botler er altså et billede af det behov vi ser hos vores kunder og deres fremtid.